A legjobb ötletek szabadon születnek.
Kalimajor egyedi, természetközeli környezetet biztosít, ahol az ételek helyben termelt alapanyagokból készülnek, és a programok a fenntarthatóság köré épülnek.






A következő történet a tiéd lehet.
„A Bay Zoltán Kutatóközpont és a MyFarm a komposztálás jövőjét mutatta be egy kalimajori sajtóeseményén. Egy gombafonallal átszőtt tárolódobozt hoztak el, amivel a körforgás teljessé válik: a zöldségek kiszállítása után a doboz nemcsak csomagolásként szolgál, hanem komposztgyűjtőként is használható, majd a benne lévő hulladékkal együtt lebomlik.”


- Helyben termelt alapanyagokból készült menü
- Szabadtéri és fedett helyszínek, egyedi hangulat
- Csapatépítő programok és interaktív workshopok
Érdeklődés esetén kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot!